Background Image

O nama

Inspirirani drvom , modernim stilom i dalmatinskom baštinom.

Naš Ured

O nama

DaBa dizajn

Cjeloživotni hobi, jedinstven sklad unikatne izrade, otočni dalmatinski motivi i ljubav prema izradi svakog pojedinačnog proizvoda je osnovna misija našeg brenda.

Povezivanjem modernizma i minimalizma osmišljavamo te stvaramo nove proizvode koji pronalaze svoje mjesto i kod najzahtjevnijih klijenata. Igramo se sa više vrsta materijala spajajući metal sa drvom, drvo sa staklom kako bi u konačnici osmislili unikatan proizvod.

Primarno užitak, a sekundarno proizvodnja škrinjica za svačije potrebe poput čuvanja nakita, poklon paketa sa različitim punjenjima, čuvanja dječjih igračaka ili jednostavno pribora za pisanje na Vašem radnom stolu. Svaki od proizvoda ručno proizveden sa detaljima koji su rezultat dugotrajnog rada i ljubavi prema izradi nečega novoga i posebnoga.

Inspiracija uvelike proizlazi iz starih predmeta čija se namjena pretvara i prilagođava novijem dobu, a opet zadržava tradicionalni stil.

Murterska škrinjica Baul dobila je nagradu za Hrvatski otočni proizvod. Predstavlja umanjenu varijantu veće škrinje koja je služila za razne namjene u domaćinstvu kao i prilikom udaje mladih djevojaka za djevojčinu dotu, pa odatle i vuče ime „Baul“.

Hrvatski otočni proizvod
Background Image

Preplatite se na newsletter

Budite upućeni u svaki naš novi proizvod.